Automaattiset palonsammutusjärjestelmät

Wiejelo toimittaa ja asentaa automaattiset palonsammutusjärjestelmät, jotta sinä voit antaa työntekijöille, varastolle ja työtiloille parhaan mahdollisen suojatason.

Me Wiejelolla otamme kokonaisvastuun palonsammutusjärjestelmän toteutuksesta. Tämä mahdollistaa turvallisimman ja tehokkaimman mahdollisen järjestelmän sinun työntekijöille, varastolle ja työtiloille. Määritämme yhteistyössä asiakkaan kanssa sopivimman järjestelmäkokonaisuuden sekä oikean sammutusaineen järjestelmään.

Wiejelo takaa kattavat palvelut ennen ja jälkeen laitteistoasennuksen. Tämä mahdollistaa huippulaatuiset tuotteet sekä palvelun koko laitteiston käyttöiälle.

Epäsuora palonsammutusjärjestelmä

Epäsuorassa palonsammutusjäjestelmässä palo tunnistetaan tunnistinputken avulla.

Sammutusainesäiliön venttiili avataan mekaanisesti pullopaineen avulla, kun tunnistinputki rikkoutuu paineen ja lämmön yhteisvaikutuksesta.

Tämä aiheuttaa sammutusaineen purkautumisen strategisesti sijoiteltujen suutinten kautta suojattavaan tilaan.


Suora palonsammutusjärjestelmä

Suorassa palonsammutusjärjestelmässä palo tunnistetaan patentoidun tunnistinputken avulla. Tämä lämpöreagoiva tunnistinputki on paineistettu typellä ja se reagoi järjestelmän paineen ja lämmön yhteisvaikutuksesta.

Tulipalon aiheuttama liekki aiheuttaa tunnistinputken rikkoutumisen. Sammutusaine purkautuu palokohteeseen syntyneen reiän kautta.

Ota yhteyttä

Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeidesi mukaan.

Yhteystiedot