Automaattiset palonsammutusjärjestelmät Linja-autot

Kohonneet päästövaatimukset (EURO6, CNG) vaativat korkeampia toimintalämpötiloja, parempaa eristystä ja ahtaampia moottoritiloja, jotka puolestaan altistavat moottoritilat huomattavasti korkeampaan riskiin tulipalojen osalta. Tämä kasvanut riski on ohjannut viranomaisia ja vakuutusyhtiöitä päätöksiin, joilla palonsammutusjärjestelmät tulevat pakollisiksi linja-autoissa.

Oikein suunniteltu ja mitoitettu palonsammutusjärjestelmä tunnistaa ja sammuttaa alkavan palon sekunneissa. Täysin automaattinen toiminta, jonka Wiejelo tarjoaa linja-autoihin, mahdollistaa parhaan ja luotettavimman suojan kalustolle. Automaattinen ja mekaaninen laukaisujärjestelmä suojaa laitteistoa 24h vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Tehokkaalla palonsammutusjärjestelmällä linja-autossa et ainoastaan paranna matkustajien turvallisuutta, vaan myös muun ympäristön. Lisäksi vahinkotapauksissa vahingot minimoidaan ja tappiot saadaan vähäisiksi. Kalusto on taas pian liikenteessä.

Kaikki järjestelmämme täyttävät tiukat standardi- ja laatuvaatimukset kuten R107.

Wiejelo toimittaa järjestelmät myös usealle eurooppalaiselle linja-autovalmistajalle. Palonsammutusjärjestelmien toimittamisen lisäksi otamme vastuun asennushenkilöstön koulutuksesta, suunnittelusta, jälkimarkkinoista sekä paljon muusta.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää Wiejelo
tai tuotteistamme ja palveluistamme?

Yhteystiedot