Automaattiset voitelujärjestelmät Kierrätys & Lastaus

Wiejelo on erikoistunut automaattisten voitelujärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen erilaisissa kierrätykseen ja lastaukseen liittyvissä laitteissa.

Laitteiden toiminta-aika on yleen pitkää ja yhtäjaksoista. Toiminta on myös usein miehittämätöntä. Intensiivisestä käytöstä johtuen käynnin aikana tapahtuva asianmukainen voitelu on äärimmäisen tärkeää.

Wiejelo tekee yhteistyötä lukuisien laitevalmistajien kanssa, joten automaattinen voitelujärjestelmä voidaan asentaa jo laitteen tuotantovaiheessa. Tällöin laite on käyttövalmiina välittömästi toimituksen yhteydessä.

Kokemuksesta tiedämme, että ammattitaitoinen asennus on tärkeää automaattisen voitelujärjestelmän toiminnan ja luotettavuuden kannalta. Kokeneet teknikkomme ovat erikoistuneet suunnittelemaan järjestelmän siten, että järjestelmän vandalisointi ja muut ulkoiset tekijät eivät pääse vaikuttamaan laitteiston toimintavarmuuteen. Järjestelmätoimittajana olemme toimittaneet järjestelmiä niin liikkuvaan kalustoon kuin paikallisyksiköihin.


Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää Wiejelo
tai tuotteistamme ja palveluistamme?

Yhteystiedot