Automaattiset voitelujärjestelmät Maa- ja Metsätalous

Wiejelo on erikoistunut automaattisten voitelujärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen maa- ja metsätalouden tarpeisiin.

Maatalous

Maatalouslaitteet ovat usein käytössä kausiluonteisesti. Kauden aikana käyttötuntien määrä on suuri, joten aikaa huoltotoimenpiteille on vähän.

Laitteistojen laakeroinnit ovat usein suorassa kontaktissa maa-aineksen kanssa, joka tarkoittaa että pöly, lika ja hiekka pääsevät tunkeutumaan laakereihin. Toisin sanoen laakerit joudutaan sijoittamaan erittäin haavoittuville alueille.

Automaattinen voitelujärjestelmä takaa, että itse voitelutapahtuma tapahtuu laitteen ollessa käytössä. Dynaamisessa tilassa tapahtuva voitelu takaa laakereille pitkän käyttöiän. Oikealla voiteluaineen valinnalla ja annostelulla voidaan taata, että voiteluaine muodostaa laakeripintaa suojaavan kalvon, joka estää pölyn, lian ja hiekan tunkeutumisen laakeriin. Automaattisen voitelujärjestelmän asentaminen laitteistoon minimoi samalla huoltoajan, joka tarkoittaa pienepiä työajan menetyksiä ja pienempiä välillisiä kustannuksia.

Metsätalous

Metsäteollisuuden laitteistoissa voitelupisteet sijoittuvat myös usein haavoittuville alueille laitetta. Automaattinen voitelujärjestelmä takaa, että voitelukohteiden voitelu tapahtuu laitteen ollessa toiminnassa. Tämä takaa laitteelle pitkän käyttöiän ja keskeytymättömän käytön.

Mikäli vakiojärjestelmämme eivät vastaa voitelutarvetta, suunnittelemme asiakkaalle oman järjestelmän.


Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää Wiejelo
tai tuotteistamme ja palveluistamme?

Yhteystiedot